"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

torsdag 28 februari 2013

Jag är så pepp just nu!

Sista lediga dagen denna veckan.
Helgen spenderar jag i Ålborg, ska bli trevligt. Åker dit i morgon, flyger en Gran Canaria-tur på lördag, och åker hem från Ålborg på söndag. Men en toppbesättning. Det kan bara bli bra.

Men idag blir det motion på schemat. Ska äta lite frulle, sen tar jag en powerwalk, och i kväll blir det Jonnas jympa. Härligt!
Och det här med Shape Up-appen, hörrni... Det funkar! Jag kan väldigt tydligt märka skillnad både på kroppen och på vågen. Jag är SÅ pepp just nu. Och jag ska göra allt för att kunna hålla det även i helgen. Måste tänka att det inte är värt att sabba allt mitt slit bara för att moffa i sig en helg... Det är knivigt när man äter alla måltider "ute". Men jag ska verkligen försöka.


Tataa!
XXX

3 kommentarer:

Maria sa...

Jag körde oxå med den där appen ett tag och visst funkade den. Men jag ORKAR inte sitta och trycka in allt...... Nu kör jag tallriksmetoden och tränar så mycket jag orkar och hinner. Det funkar det oxå men inte fullt lika bra :-(

Malla sa...

jag har den appen men glömmer liksom bort det, men visst tusan är den smidig!

Nina sa...

älskar den appen! Och det bästa är ju att man kan scanna sträckkoder! Hur grymt som helst!!! måste bara komma igång och använda den igen... det går lite i perioder det där! kram!