"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

tisdag 5 februari 2013

Ett löfte är ett löfte - även om det "bara" är till en själv...

Först; Tusen tack för alla kommentarer på mitt förra inlägg!
Ni är bara bäst. Jag tar nya, starkare tag, och tänker fan inte ge upp. Idag ska det bli ännu en bra mat- och träningsdag.

Dags att packa och städa!
Har nu letat fram gamla trasor i garderoben att ha på mig... Känns väl sådär.. Hade jag inte haft shoppingförbud, så hade jag kört till Zara ögonaböj och köpt mig ett par roliga outfits! Men min själ om jag bryter ett givet löfte! Resan ska betalas först - så kan man jag shoppa sen.
Och egentligen, om vi ska vara heeelt ärliga, folk skiter ju i vad man har för kläder på sig. Jag skiter i alla fall i vad folk har på sig... ;D
Meeen, även gamla trasor behöver strykas, så det ska jag igång med nu.

Ikväll väntar Bosuträning med Jonna som sällskap! Nu är den underbara människan äntligen hemma ifrån Thailand, så nu får vi ett pass ihop - innan jag drar till Thailand.

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag har tvätta sönder ett par av mina absoluta favoritplagg, nu packar jag med dem och ser om jag kan få dem lagade hos en skräddare i Thailand. Jag veet! Nya tider på Potatisåkern! Jag känner mig så... förnuftig!

Tataa!
XXX

1 kommentar:

Maria sa...

Om det är till någon tröst har jag oxå köpförbud. Jag har inte ens tänkt tanken på att handla något i januari och om det fortsätter så här kan jag snart ta med mig familjen till Grekland.
Tack för dina kommentarer och din omtanke inne hos mig ♥