"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

måndag 4 februari 2013

Åh, vad jag tappar sugen...

Jag gör något fel!
Tränar så ofta, äter så sunt.
Ändå går jag inte ner i vikt.
Jag har fett på magen, lovehandles och röven.

Har precis provat en massa gamla kläder. Sitter lika illa som jag mindes. Jag känner mig sladdrig och fet i kroppen, för fan. Vad är det som händer? Ska jag behöva svälta för att fettet ska försvinna?? Jag VET att svält har motsatt effekt, och att kroppen lagrar det lilla man äter då istället. Jag VET allt om mat och träning, jag skulle för fan kunna doktorera i ämnet!
Jag läser allt om mat och träning - ALLT.

Jag tror jag tar i för lite. Jag maxar inte träningen, helt enkelt. Jag lägger all denna tid, och så gör jag det bara till 60-70%.
Nu ska jag gå iväg på ett pass, och jag ska ta i så in i helvete. Förbannade fett. Och nej, det finns ingen ursäkt som heter "Efter 40.. bla bla bla.." Eller "Du har fött barn... bla bla bla"... Ungen är ju för fasen 16 år!

Åh, vad pissesur jag äääääärrrrr!!!!!!

Det blir ingen tataa på det. Det blir en; Ggggggrrrrrrrrrrrr!!! istället....

7 kommentarer:

Gafflan sa...

Jag vet inte vad du gör för fel men jag tror du hittar rätt så småningom. Låt det ta lite tid. Kanske du har någon tröskel just nu som tar lite tid att komma över. :)

Malla sa...

ja, du måste träna hårdare, det är svårt - men det går.
så måste du variera träningen. :)

Susanne sa...

Jag har stått stil i ca 1 månad och i dag hade jag äntligen gått ner -1.7. så nöjd. Heja, heja snart kliver du ner från platån.
Kram

Anne med e sa...

Jag vet precis... Har tränat nu en månad. Visst ser jag skillnad på kroppen, men inte mitt problemområde bålen! Både rygg och mage har sina fettdepåer kvar! Det värsta är att vågen visar precis samma. OCH måttbandet med! Samma fettiga midja, med något hårdare insida... Nåja. Om jag ser likadan ut i maj ska jag överväga att svälta. ;)

Helena m. 4 sa...

Jag tror inte du gör nåt stort fel,
det går segt ibland,
jag vet,
här är det jäkligt seeeeeegt just nu...
Tur att du är snygg ändå !
*kram*

Susjos sa...

Tror inte heller att du gör något fel, allt tar sin tid!
Och du är så snygg ändå som Helena skriver! :)

Thord sa...

Kroppen tar "paus" ibland, det där kommer med jämna mellanrum oavsätt hur länge du har tränat. Min "pt" (en gammal kompis) sa, dom perioderna är det bara att härda ut, det släpper snart igen :-)