"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

lördag 5 januari 2013

Så sköööönt!

Äntligen är jag utvilad!
Så himla skönt.
Varit och handlat en massa god mat, och fått i mig en sund brunch - smakade fab efter all halvdan mat jag tryckt i mig den senaste veckan. Vi firade dessutom en kollega som hade födelsedag, så smarrig chokladtårta slank också ner... Gott!

Det är lite svårt, det där med sund mat när jag är iväg på jobb. Jag försöker oftast, och lyckas, välja sunda alternativ. Men när man äter lunch på stranden t ex, är det ju så vansinnigt gott med pommes till clubsandwichen... Kroppen skriker efter salt i värmen, jag som nästan aldrig saltar maten. Och då äter jag pommes. Och kommer förmodligen alltid att göra det, punkt slut. Men det är också därför det är så jäkla skönt att komma hem och hoppa i de goda vanorna igen! Allt har sin plats, liksom... Asskönt.

Har bokat jympa med Jonna i morgon, ska bli najs. Jag har lagt på mig lite kilon över jul och nyår, och vill gärna ha bort dem igen. Åker till Göteborg på fredag, och sen vidare till Mexico på lördag, så det kommer bli en del tjubang då, men fram tills dess är jag ledig, och det finns massor av tid till träning.

Nu ska jag sufra runt och uppdatera mig på alla bloggar och kolla nyårsöften...
Jag har två.
Det ena är att jag ska göra ansiktsbehandlingar lite oftare, och det andra är att jag ska ha roligt.
Känns som att jag kommer klara de löftena ganska så galant...

Tataa!
XXX

2 kommentarer:

Cina sa...

God fortsättning på nya året!
Jag håller med dig, allt har sin tid och plats!
Trevlig helg!

Susanne sa...

Tror de flesta av oss lagt på oss lite över helgerna, men med träning så borde det snart vara borta.
Kramen