"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

tisdag 13 november 2012

Nu är jag sådär hög igen!!

Underbara träningsendorfiner!!
Jag tror Jonna och jag är totala addicts, de där endorfinerna har oss i ett fast grepp. Vi var på ett pass idag som jag inte besökt tidigare. Ja, jäklar i havet vilken instruktör! Jeanette hette hon, och var helt fenomenal. Kanske inte perfekta rörelser, men hon har absolut ett perfekt sinne att engagera folk! Jisses, vilken energi och driv den kvinnan har. Jag har en kollega som är likadan. Connie. Och det förvånar mig inte ett dugg att båda gör samma sak vid sidan av; Håller föredrag. De har den där starquality som vissa människor bara har från födseln. Vilken tur man har som får lov att träffa på sådana människor ibland.

När jag kom hem var jag utsvulten. Nähä! Vad ovanligt... Det blev chicken panaeng. Tror visst att fröken Rosenknopp börjar längta till Thailand! Först bananpannkakor till lunch, och nu ännu en thairätt... Jag gjorde den på 2 rejäla kycklingfiléer, kryddmix från Santa Maria och lätt-kokosmjölk. Åt med sallad till. Pimpade kycklingen med extra limeblad och ärtor. Ville egentligen ha harry kuvert, men de var slut i frysen... och i salladen hade jag rejält med riven ingefära. GOTT!

Nu ska jag ha en portion till!
Tataa!
XXX

5 kommentarer:

Ting sa...

Åh, det ser skitgott ut!

Susjos sa...

Jympa is da shit!!!!!!
Och de där bananpannkakorna måste jag prova!

Anna sa...

Dags och boka kanske?
Maten ser god ut!!

Fru Venus sa...

Menar du att du får i dig två kycklingfiléer? Ser väldigt gott ut, liksom bananpannkakorna, ska testa dem :-)

Madeleine sa...

Anna: Jag behöver inte boka - Jobbar som flygvärdinna, remember? Vi flyger till Thailand... ;)))

Fru V: Man MÅSTE inte äta allt man lagar på en gång, man kan spara det till dagen efter... Och idag blir det rester! ;)))

Ja, prova pannkisarna, de är gooooda!!!