"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

torsdag 8 november 2012

Krutkärringar och kycklingfilé!

Hej och hå, vad flitens lampa har lyst här, då!
Städat, rensat avlopp, tvättat en jäkla massa, bäddat rent, tränat och lagat god mat.

Träningen bestod av ett medelpass på Friskis & Svettis. Det brukar vara tämligen hårt, så även idag.
Jag tillhör den yngre delen av deltagarna, men kroknar nog bland de första. Jag är sjukt imponerad av damer som nog är 20 år äldre än mig som kör passet som djur! Jävlar! Hoppas att jag är en sån krutkärring när jag är typ 60 bast. Alltså, jag hoppar kanske högre, och har lite mer spänst det hoppas jag sannerligen - jag är inte ens 40, juh... men de tjoar och peppar varandra som attan. Heja dem!!

När jag kom hem skulle det såklart gå jävligt undan med maten, så det blev parmalindad kycklingfilé och en grönsakswok. Jag delade kycklingfiléerna i 2 bitar för att det skulle gå snabbare, kryddade och svepte in dem i parmaskinka. In i ugnen med dem. Sen stekte jag broccoli, brysselkål, paprika och fänkål på hög värme. Pimpade med hoisinsås och röd chili. Till sist slängde jag i två nävar färsk spenat och toppade med lite rostad mandel. Svinagott! Man ska bara vara försiktig med hur mycket olja man har i pannan - en klar kalorifälla! Jag hade en tesked, mer behövs inte!


Nu är jag mätt ända ut i alla hörn, och sitter med fötterna högt. Välförtjänt, om du frågar mig! ;D

Tataa!
XXX

1 kommentar:

Nina sa...

Åh va gott det ser ut! Själv åt jag en proteindrink direkt efter andra omgången träning och sedan blev det mild lättyoghurt med müsli till brakmiddag... men TACK för inspirationen, avloppet i duschen är numera rensat även i det Larssonska residenset! Kram fina du!