"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

söndag 28 oktober 2012

Jag VILL inte gå ut!!

Jag har skrivit om det förr, jag gillar inte kyla! Jag hatar att vara ute när det är kallt. Redan på dagis blev jag kallad för "innesittaren", jag pep alltid när det var utelek på schemat... Därför är det ju så fantastiskt att vara vuxen och själv kunna välja! Folk går ju man ur huse så snart solen visar sig, trots att näsan håller på att ramla av pga kyla... *ryser*

Drog iväg och handlade veckans mat. Det blev en del nya grönsaker som jag inte brukar ge mig i kast med... Har ni något gott recept innehållandes brysselkål och nej, jag har inte tänkt att bara koka den... så hojta, för jösse namn! Tänker mig att typ pilla bladen från roten och fräsa dem snabbt i pannan, eller nåt...

Dagens lunch blev makrill i tomatsås, ägg, sallad med ruccola, paprika och hyvlad gurka, och ett knäckebröd. Pimpade med torkad koriander och svartpeppar... Gott!


Efter maten slår ju sötsuget till som ett brev på posten. Så jag gjorde detta! Blandade lite yoghurt naturell med 1 tsk jordnötssmör och kanel. Verkligen en hit att doppa goda svenska äpplen i!
Och bra proteiner.


Nu är jag så mätt att jag inte kan röra mig.
Vad bra att det är Barnaby på TV:n då! 
Skönt för mig... Inomhus, mätt och favvis-detektiven...

Tataa!
XXX

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar inte heller kylan. Jag brukar säga att jag måste vara född på fel kontinent! Åh den där röran till äpplena lät ju super gott. Har tyvärr inga tips på brysselkål, jag har bara köpt det två gånger och då kokade jag dem lätt och kryddade med lite chili och åt istället för potatis.
Ha en skön söndag inomhus!

Fru Venus sa...

Kyla är skit! Jag planerar att tillbringa min ålderdom på en söderhavsö med bastkjol och brösten fria. Du kan grovhacka brysselkål också och fräsa upp det i lite smör tillsammans med citronpeppar, gott!

Susanne sa...

Jag gillar inte kyla, men med rätt kläder så är det OK att promenera i kylan.