"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

fredag 3 februari 2012

Dricker en meningslös kopp kaffe...

..decaf!!
Måste kunna somna om ett par timmar igen.
Har en 16-timmars arbetsnatt framför mig.
Målet: Krabi.

Jobb till Phuket, sen buss i 3 timmar till Krabi. Och jag blir åksjuk i bil och buss... Inte så att man gör blandade småhopp, direkt...
Men väl framme bor vi på världens finaste hotell. Rummen... Amen man vill nästan inte lämna rummen! Och poolen är tydligen asiens största...

Tänkt på en sak...
Jag har inte så våldsamt många läsare... knappt ett par hundra om dagen. Och jag gillar varenda en av er!!! Men jag tror jag ska sluta länka mina inlägg till Facebook. De flesta av er tittar in via Facebook. Kommer ni att överge mig då? Eller lägger ni in mig bland era favoritsidor i datorn...?
Jag kommer uppdatera bloggen lika ofta som tidigare, men kan ju märka ev viss... irritation över att jag länkar på fejjan, därför funderar jag på att skita i det.
Nå. Det får väl räknas som dagens djupa tanke, va?
;)))

Tataa!
XXX

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, tycker inte att du skall sluta länka till Facebook, det är perfekt när du gör det. Men jag kommer fortsätta läsa hur du än gör:)
Hoppas att du får en underbar resa. Kram Angelica

äppelblomman sa...

Tänk om jag oxå kunde få åka till asiens största pool när jag jobbar... Nej istället ska jag ägna mina 24 timmar av helgen tillsammans tråkiga oranga robotar<:-(( Dax att byta jobb kanske?;-)
Du de där har jag med funderat över... Undra om folk tycker jag är dryg som håller på att länka mina inlägg? Fast å andra sidan kan de ju bara skita i att titta in till mej då...;-) Tycker det är skitbra att du länkar! Fortsätt du med det!
Ha en underbar resa!
Kram i massa K

Elaine sa...

Vilken underbar belöning efter många timmars hårt arbete! Hoppascdu får en trevlig jobbdag/ resa!

Helena m. 4 sa...

Du ligger på min läslista på min blogg så jag fortsätter den gamla vanliga vägen...

Fru Venus sa...

Jag gör som tidigare, hänger här via min blogglista :-) men jag vill fortfarande bli din assistent! Och du, ett par hundra om dagen är väl bra, jag tror inte jag har så många!

Nina sa...

Jag fortsätter att läsa här, via min länklista på min blogg såklart! Att någon skulle bli irriterad på att man länkar till fb har jag aldrig tänkt på, men jag gör bara det ibland, och jovisst, då jäklar ökar antalet läsare, markant! trist ibland att man ska behöva servera det för vissa... men så är det ju i livet! ha en fab. resa! =)

Lippe sa...

Du är på min lista!
Kram

Annanann sa...

Du liger iallafall länkad på min blogg!

Susanne sa...

Jag läser direkt på din blogg.