"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

söndag 29 september 2013

Tjenis! Jodå, jag lever... Och nu börjar hälsoveckan på Potatisåkern!

Haft en sjukt jobbig vecka. Jobbat r*ven i lasar, för att uttrycka mig fint...
Flugit tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Haft en fabulös helg med innesitteri, film, god mat - ja, allt vad en slutkörd människa behöver!

Melker gjorde fantastiskt god pasta igår. Så överraskande gott! Han är så go, min påg. Världsklass.


Idag körde min "healthweek" igång!
Jag har faktiskt semester denna veckan, ska dock jobba på restaurangen i morgon sista passet för säsongen och flyga danska fotbollsfans till Madrid på onsdag. Tog den turen för en kollega som behövde vara ledig, och jag gläder mig massor att få se Madrid.

Nå, hälsovecka var det ju...
Ska träna massor, och bara käka bra mat. Tja, leva som jag önskar att jag gjorde alltid, m a o...
Har tränat idag, Jonnas jympapass, och jag höll fan på att spy. Min kondis måste ha krupit under en sten och gömt sig, för helvete vad jag nästan dog! Och jag som ska på 90 minuter spinning på fredag, hoppas någon kan hjärt- och lungräddning på det stället!

När jag kom hem från träning blev det spetskålsallad med vårlök, rostade mandlar, dill, citronsaft och olivolja, samt en helt plain omelett på två ägg. Skitenkel, gott och asnyttigt.Nu sitter jag framför dumburken och är ganska nöjd... Borde plocka lite och betala räkningar, men jag tror jag skjuter på det ett par timmar till.... Jag har ju semester...!

Tataa!
XXX

3 kommentarer:

äppelblomman sa...

Ha ha samma här, vart fan har min kondis tagit vägen???
Mums va gott med egengjord pasta! Har jag nog faktiskt aldrig ätit...
Kraaaam K

äppelblomman sa...

Ha ha samma här, vart fan har min kondis tagit vägen???
Mums va gott med egengjord pasta! Har jag nog faktiskt aldrig ätit...
Kraaaam K

Nina sa...

Men jösses va trevligt, inser att jag missat att läsa några inlägg... det har varit för mycket helt enkelt, har ingen annan bra ursäkt! Men du, pastamaskinen ser ju sabla käck och snygg ut, var köper man en sådan? Och jösses, först när jag läste att han gjorde pasta så trodde jag han hade svängt ihop en pastarätt... inte gjort själva pastan! Ännu en anledning till att skaffa barn helt klart! (jag samlar lite mod tror jag) =) stor kram finaste!