"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

måndag 16 september 2013

Jag är höstpepp - inte höstdepp!

Läst runt på lite bloggar en stund och det är rätt dålig stämning, I must say...
Är det hösten som varit här i typ en kvart som tar fram svårmodet? Skickar vitamin-uppåttjack-happinestankar till hela bunten!

Så nu ska jag vara kärringen på tvärs, och skriva vilken fantastisk dag jag haft idag!

Först sov jag länge - typ till klockan tio. Gick upp och drog till frissan. Här skulle klippas lugg! Blev supernöjd. Hade alltid lugg fram till för ca tre år sedan. Så nu känns det som mitt "gamla jag" har kommit tillbaka. Och jag tycker fan jag ser yngre ut i lugg...

Sen drog jag upp i stan, fixade nytt pass, vilket var på tiden, och köpte en snygg vit kavaj. Den ska jag har på galej i Köpenhamn på lördag. Lite lunch på stan i form av sallad och färsk juice, sen fler ärenden.

Hem och städa otroligt välbehövligt, sen ett jympapass på Friskis. När jag kom hem blev det en varm sallad på sauterad spetskål, äppeltärningar och rostad mandel, färsk spenat fräst i vitlök och lax med sesamfrön. Superfräscht! Jag är nybörjare på spetskål, men tror minsann jag idag har sagt hej till en ny kompis...

Nu sitter jag är, asnöjd med mig själv, stolt över att träningen och maten funkar, och himla tillfreds med att vara inomhus i detta busvädret.

Och i morgon stundar en ny dag. Vilken tur!

Tataa!
XXX

4 kommentarer:

Nina sa...

Åh vilket härligt inlägg! Inser att jag kan vara en sån där depp-blogg just nu, ska försöka se det lite mer positivt, tack för inspirationen! kram fina!

Virriga Vero sa...

Ja, denna pepp behövdes så här på morgonkvisten. Hela familjen var avdankad och matt igår hemmavid. Idag kanske blir en bättre dag. Vi var uppe tidigt i alla fall jag och dottern och än så länge har allting flutit på helt ok på jobbet, så jag bestämmer mig för att jag idag ska ha en bra dag!

Tack för peppläsning

Anonym sa...

Här sprudlar det av energi o glädje! Härligt, det behövs nu :)
//Åsa

Anki sa...

:-D höstpepp minsann!
Härliga du!

Kram! <3