"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

söndag 18 augusti 2013

Nöjd!

Jag är inte färdig med storstädningen, men har kommit en bra bit på väg och är galet nöjd med min insats så här långt. Huset känns såå mycket fräschare, fy attans vad här såg ut...
Nu doftar här rent och gott!

Rensar ut ganska hårt, gillar inte att ha en massa pinaler och pryttlar stående framme - det samlar bara damm, och idag har många grejer fått stryka på foten. Det är fasen mentalt utrensande också. Sinnet lättar, liksom... Ska dra förbit tippen i morgon innan jag drar till restaurangen för ett arbetspass. Väck med skiten.

En effektiv söndag!

Nu ska jag hänga tvätt.
Tataa!
XXX

4 kommentarer:

äppelblomman sa...

Du kan komma upp hit och fortsätta;) de känns som om hur jävla mycket jag ön städar så är de jämt skitigt... Förmodligen är det väl så de blir med tre små kottar!
Kram på dej snygging❤

Susanne sa...

Jag har börjat rensa undan en massa jox för att städningen ska bli lättare.

Nina sa...

Du kom väldigt mycket längre än mig i din städning, helt klart! Jag gjorde den nästintill ogjord genom att laga lunch till veckan och hänga ut en massa blöt tvätt överallt... men det är iallafall dammsuget under! Ska också ta och rensa ut/bort en massa saker... vilken dag som helst! hoppas du får en fantastisk dag idag! kram fina du!

Jeanette sa...

Men så skönt att få det gjort, skulle behövas här hemma också ;-)