"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

måndag 15 juli 2013

Ni är ju för underbara!!

Bara några få timmar efter jag postat första inlägget i lååång tid, har era söta kommentarer ramlat in.
TACK!!!

Vi kör, gott folk! Så länge det finns lust, och det gör det nu.

Dagen står på träning för första gången på alldeles för lång tid.
Min fina träningskompis och väninna Jonna blev skadad för en dryg månad eller två?? sedan i en otäck cykelolycka, och hon har inte kunnat träna sedan dess. Och jag med min dåliga karaktär, har naturligtvis sett det som ett ypperligt tillfälle att slippa undan...

Men idag är det dags att svettas! Jonnas nya Jympa-pass ska testas för första gången, så det är bara hon och jag i en sal på Friskis. Bra. Så behöver inte andra se hur dålig form jag är i... Men jag har i stort sett hållt vikten!

Hur ser det ut för övrigt här på Potatisåkern, då?
Tja, det är mest jobb, om jag ska vara helt ärlig.
Har ju två jobb nuförtiden. Mitt flygjobb på heltid vilket VERKLIGEN är heltid nu på sommaren! samt ett restaurangjobb i Köpenhamn på timmar. Och jag har jobbat röven i bitar pardon my french de senaste två månaderna. Men jag gillar ju att jobba, så samtidigt som jag faktiskt börjar bli lite sliten och längta efter semester, så har det varit galet kul!

Sonen har slutat 9:an med finfina betyg. Han har just avslutat en vecka på Sicilien Okej, jag fick googla 3 gånger för att få till stavningen!!! och jag väntar hem honom från sin pappa på lördag. Längt!!!

En ny bil har flyttat in, och jag är såå stolt över att jag själv sålde den gamla! Kändes ganska läskigt om jag ska vara ärlig, livrädd att bli blåst. Men allt gick som smort, och typ en timme efter att annonsen satts in, var bilen såld! Jag hade bästa L som sällskap dock, hade aldrig vågat stå ensam och sälja bil...

Om två veckor exakt sitter vi på flyget på väg till DET HÄR underbara stället! Det är typ sjuttioelfte gången vi reser dit, och jag ångrar så att vi inte gjort markeringar i ett träd där, på hur mycket Melker vuxit under åren! Han har typ vuxit upp där... Han var två eller tre år första gången vi var där. Och vi ska vara där i två härliga veckor. Andra veckan kommer goda vänner ner, det gläder vi oss massor till!

Nu måste jag hoppa i träningskläderna, men jag återkommer...

Tataa!
XXX

3 kommentarer:

JaanaM. sa...

Härligt att längta efter semestern. Själv njuter jag för fullt. Gör inte så mycket. Men ändå är det mycket som gjorts.

Helena m. 4 sa...

Yay - you're back...
Toppen, då kör vi !
;-)

Rosita sa...

Härligt med en snar resa och särskilt att återvända till en kär gammal favorit. Jag har en annan favorit på Sunwing-himlen, som jag efter sju semestrar varmt kan rekommendera. Inte bara för själva hotellet utan också för att Rhodos erbjuder så mycket - i synnerhet med vackra Rhodos stad.

Jag har inte uppdaterat min webbplats från resan men istället Facebook. Kika gärna in här, och det kommer mera :-) http://www.facebook.com/RositaReser

Soliga hälsningar,
"Rosita reser"