"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

torsdag 21 mars 2013

Gissa vad detta inlägget handlar om....

Dagen har gått ut på exakt två saker - träning och mat.
Pallar ni inte läsa om det, så bör ni stoppa här. :D

Känns himla bra i kroppen efter styrketräning med A, 4 km på löpbandet, samt jonnas Friskispass. Jag har verkligen kommit över den tråkiga tröskeln där träning är ett tvång och inte en belöning. För mig är träningen verkligen en belöning. Jag mår så bra, och tränar man går det lätt att tänka på maten. Så det hela går verkligen upp i en högre enhet.

Ja, jag tar mig en rejäl ätardag då och då. Det måste jag, annars mister jag intresset fullständigt. Men de dagar jag tränar äter jag superrent och håller mina kalorier till punkt och pricka. Det upplägget funkar finfint för mig.


Såg ett par gympadojjor i Thailand som jag inte kunde släppa tankarna på. Så jag flörtde in mig hos bästa T, som nu har köpt dem till mig! Åh, vad jag längtar tills jag kan snöra på mig dessa snyggingarna!Nu ska jag ta en varm dusch och hoppa i säng.
Jonna frågade om vi skulle träna klockan sju i morgon bitti - och eftersom jag lovat mig själv att aldrig tacka nej till ett träningspass om jag inte har en jäkligt bra anledning, är jag på!
Det kommer bli en bra start på dagen.

Tataa!
XXX