"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

tisdag 19 februari 2013

Vår..?

Haft en underbar eftermiddag.
Den godaste lunchen jag ätit på flera, flera månader; Pasta med aubergin, grädde och bresaola, och till det fyra skivor nybakat varmt bröd. Sen gick vi vidare till ett annat ställe där vi fick hallonpaj och en balja kaffe. Så vansinnigt gott och välbehöövligt.

Är helt galet trött idag. Det har inte blivit många timmars sömn de senaste 4-5 dagarna och just nu räknar jag bara timmarna tills jag ska gå och lägga mig. Ska ju upp och vara luftens hjälte igen i morgon... Mycket nu... Men sen är jag ledig i fyra lyxiga dagar!

Nej, det bli inte någon träning idag, men däremot har jag gått över 9 km, det kan väl anses godkänt. Vädret var bitande kallt, men solen sken, tussilagon tittade upp i rabatterna och min själ om jag inte hörde lite fågelkvitter! Det är helt snöfritt här nu, och det ligger vååår i luften. En kall vår, men dock vår...

Jag har förresten brutit mitt shoppingförbud idag... Jag var tvungen att köpa mig en mössa. Har inte ägt någon sedan jag gick i mellanstadiet, och idag höll fan öronen på att ramla av. Men jag hittade en på rea, plus att jag fick ytterligare 10% rabatt. 71:50 kr för en mössa får väl vara ett godkänt avsteg från shoppingförbudet... Och som vi blev eniga om: Det är dyrare att gå til doktorn när man fått öroninflammation...!

Nu ska jag packa ihop mig så det bara är att hoppa i uniformen i morgon tiiiiidigt.

Tataa!
XXX

5 kommentarer:

Anna sa...

Ja men 9km låter väl som ett bra pass!
Mössa kan inte jag vara utan på vintern!

Susanne sa...

9 km är mer än godkänt =)

Susjos sa...

Va, ingen snö i Skåne nu? Lyckostar,trots kylan :)
Här i Sthlm är det riktig vinter ännu :(
Så du jobbar som flygvärdinna eller? Va kul!

Home2tiny sa...

9 km det skulle jag oxå behöva, mer än godkänd träning tycker jag. Flyvärdinna eller pilot? Spännande, men inget jobb för mig är hysteriskt flygrädd, det är jag som alltid sitter o spanar in dig (om du är flygvärdinna) för att se om du är lugn. Ser du lugn ut kan jag oxå vara det under flygresan, det är oxå jag som har alla de där 1miljon jobbiga frågorna om vad det är som låter osv. Hoppas du slipper en sån som mig på ditt nästa pass, vi är skitjobbiga, jag vet.....Kramisar Tina

Fru Venus sa...

TUSSILAGO!!?? Nää....eller?