"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

tisdag 25 december 2012

Jag skärpte mig...

Städade undan, vattnade blommor och annat pyssel.
Nu kollar jag in Så Mycket Bättre, och får mig en pyttetår vin. Sista chansen nu, ju! I morgon är det slut med dekadensen, och jag återgår till mitt vardagsliv med bra, sund mat. Jag gissar att jag lagt 2-3 kilo på mig, men det är det fan värt! Jag kan gå ner dem igen. Jag måste bara få äta färdigt ibland. Så kör vi nya tag efteråt.

Och jag längtar ihjäl mig efter Jonnas nya jympapass! Ska bli skitkul att prova ett nytt pass med henne, min jympabästis. Berättade jag att jag fick hemmagjord glögg av henne i present på julafton? Vit fläderglögg... Ja, visst låter det underbart?! Har inte provat den än, men det ska jag senare i veckan. Mmm...

Melker är nog lite trött på mig, han ligger inne på sitt rum och kollar Bond-film. Men det är väl tämligen normalt när man är 15 bast, att morsan är skittråkig. I morgon ska han fira jul med sin far.

Nå. Lite mer mys nu, innan allvaret tar vid i morgon.
Ha en trevlig kväll!

Tataa!
XXX

4 kommentarer:

Susanne sa...

Fläderglögg låter kanongott.
Kramen

Yoyce funderingar sa...

Usch, jag vill inte väga mig... väntar nog en vecka. Även jag ska tillbaka till jobbet på torsdag, det kännas lite tungt idag.

Nina sa...

jag har nog gått upp sju kilo... eller kanske bara fem... eller tre... men det känns som sju! Men jag har också behövt äta färdigt, på torsdag blir det tillbaks till ordningen med maten, träna gör jag redan imorgon... Vilken mysig present, hemmagjord glögg! kram!

Mona Rosenberg sa...

Madde, man går upp o ner...precis som i hissen, o inte blir Melker trött på dig, han vila bara....