"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

måndag 3 september 2012

Har ni någon gång nästan börjat gråta på ett Friskispass..?

Ok, vi tar det från början...

Alla överlevde!
Ett under, med tanke på att Rosenberg här varit på ett jympapass som kräver kordination. Vilket jag är oerhört befriad ifrån.
Jag slog inte ner någon när jag "plockade äpplen", sparkade inte av någon hälsenan i ett hoppsasteg, eller nitade något i fejjan i en boxningsrörelse!
Hurraaa!!
Det var inte givet från början...

Passet var kanon!
Jonna, som certifierades som instruktör, klarade det med bravur! Ett sånt leende i en hel timme kan få vem som helst på gott humör. Det passar henne som handen i handsken. Friskis&Svettis ska vara glada att de fått in henne på bygget.
Och när hennes pappa kom med jättefina blommor och gratulerade efter passet, så blev vi nog alla rörda. Jag blev ialla fall!! Duktiga tjej! Och vilken fin uppbackning av familjen...Och jag vill också passa på att tacka för att min "pass-skräck" nog är borta... Jag har inte gått på gruppträningar sedan 1997, en liten hang-up ännu en jag har... Vill inte göra bort mig... STOR risk föreligger! Se ovan. Så nu ska jag anmäla mig till ett body-balancepass i veckan.

Thanks to you, Jonna!
Stort grattis söta, du är toppenduktig!

Nu ska jag äta en portion stor som ett lastbilsflak med Spagetti och köttfärssås!

Tataa!
XXX

2 kommentarer:

Fru Venus sa...

Bravo!
Jag gillar pass men inte att passa tider... :-/
Barry M får klart godkänt, om man blundar ;-)
KRAM!

Nina sa...

Åh va roligt med duktig ny instruktör! De är ofta så galet taggade att det blir bra av bara farten liksom! Själv har jag faktiskt gjort det, gråtit på pass, inte Friskispass dock, men mina egna Sportlifepass... jag gör ofta det, om jag ska vara borta från dem länge (dem är deltagarna), om de har kört extra bra och jag ska berätta det för dem... det finns många anledningar till att gråta på ett pass... som tur är har man ofta hela ansiktet täckt med svett så det märks inte så jättetydligt... om man inte snyftar högljutt i headsetet då förståss... vilket ju jag ofta gör!
KRAM!