"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

fredag 14 september 2012

Basics; Mat, träning och sömn.... Roligare än så blir det inte!

Har hamnat i fullständig matkoma efter en redig portion pasta. Massor av ljuvlig färsk chili, vitlök och en driva av färsk basilika. Om det är någon som tycker det verkar som om jag äter enformig mat, så har ni rätt. Detta äter jag ofta. För att det är så himla gott, helt enkelt....


Gav mig efter många om och men iväg till gymmet... Körde ett kondipass på 4x15 minuter med crosstrainer, rodd, löpning samt cykel. Shit vad bra det gick! Sportlife har en slogan: "Come as you are, leave as a star." Och det var just precis vad jag gjorde! Kände mig som en Kung när jag stelbent haltade därifrån. Helt ärligt, jag har inte mått så här bra på vääääldigt länge. 


Men nu är det visst dags att hoppa i loppelådan... Klockan ringer tidigt i morgonbitti. Och för att det inte ska vara lögn, så ringer den ännu tidigare på söndag.... Happ. Så är det! Bara att tugga i sig... Jobbhelg, here I come!

Go helg på er, gott folk!

Tataa!
XXX

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Det ser gott ut, och enformigt är bra när det är just gott!
Stormhälsningar från brasan och soffan :-) KRAM

Per A sa...

Jag sätter klockan tidigt imorgon för att upp och jogga. Kanske inte riktigt lika tidigt som din.

äppelblomman sa...

Åh din mat ser ljuvligt god ut! Visst är det härligt när man får till ett sånt där grymt pass, man mår sååå in i helskotta bra!
Sov sött och jobba lugn;-)
Kram K

Suzan sa...

Ser jättegott ut!