"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

söndag 23 oktober 2011

Gott var det!!

Jobbade mig lite igår... Nu e jag fri i fyra dagar. Jag är faktiskt ganska fri har tre flygningar med behagligt avstånd i mellan..fram till den 2 december... Jag vet! Helt crazy! Men man vet ju aldrig om det dyker upp nåt. Förhoppningsvis...

Har ju inte berättat nåt om gångna veckans turné...
Jag var ju 3 dagar på Las Palmas... Besökte bl a Argentinska restaurangen El Novillo Precoz i Las Palmas. Åk dit! Bums! De stod inför att få en stjärna i Guide Michellin för några år sedan. Kravet var att de skulle glamma till sina toaletter. Nu är detta ett gammalt pang med stora torkade skinkor som hänger ner ifrån taket, väggarna är fullklottrade av hälsningar ifrån både kända och okända gäster, och ägarens mamma sitter varje kväll och övervakar ruljansen och trycker din hand och säger "Gracias!" när du går. Nå. Tillbaka till stjärnan. De ville inte renovera sina toalettersom absolut inte är skabbiga, och fick då nöja sig med ett omnämnande i GM.
Deras kött är av världsklass. Och säger du "well done" på frågan om hur du vill ha ditt kött, så ignoreras du fullständigt. Definitivt värt ett besök!! Ligger på c/ Portugal 9 i Las Palmas...

Vi gick även på vårat stamställe "Gula skylten" och krängde tapas en masse. Grejen med flygfolk är att vi sällan lär oss namnen på restaurangerna. Vi ger dem egna namn. Vi har Gula skylten, Gröna skylten, Blåa skylten, Tunnorna, Restaurang skitiga duken, Vänster vänster höger, garaget osv... Bäst är namnet Vänster vänster höger. Det är beskrivningen hur du hittar dit ifrån vårt hotell... Jorå, flygfolk är kreativa människor... ;)))

Nä, vidare!
Tataa!
XXX

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mona säger: Vi kanske skall förlägga släktens semesterresa nästa år till Las Palmas???

Susanne sa...

Dit åker vi bums....

Anki sa...

Passar mig mycket bättre med "vänster, vänster, höger" än ett namn - så jag har en CHANS att hitta i allafall! :-)

Serverar de flytande get där förresten? ;-)

KRAM

Tjillevipp morsan sa...

hehe- finfina beskrivningar.

Och du- du gissade rätt men länkade inte -om jag ser rätt? och jag måste vara hård men rättvis som enväldig ;)domare- okej?