"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

tisdag 16 augusti 2011

Sol! Bok! Tävling!

Jahapp.
Så är man ledig 2 dagar.
Skönt och välbehövligt!
Och min själ om inte solen skiner... Tjohooo!

Hade en dag i skogen igår med syskonen och systerdotter... Plockade svamp. Well... Vi fann en handfull. Tur att sis hade i sin frys, för sen blev det kantarelltoast, stekt fläskfilé och annat gott. En kanondag, helt enkelt!
Men idag måste det bli slanka linjen. Jag FATTAR inte varför jag ska hålla på och unna mig en massa saker hela tiden. Jag kommer ju aldrig gå ner de där futtiga 3-4 kilona... Suck!
Nåja.

Nu ska jag snart sätta mig på terrassen med världens bästa bok!
Om ni bara ska läsa en bok på engelska i hela ert liv, läs Dead simple av Peter James. Jamen den är så fruktansvärt spännande att det måste vara direkt osunt för hjärtat att banka så mycket enbart pga en bok...
Fem killar är på krogrunda och firar den ene killens svensexa. De gräver ner den ene killen i en kista, som hämnd för hans egen kreativitet på de andras tidigare svensexor. Sen dör de fyra andra i en bilolycka... Och nr 5 ligger där, nergrävd, levande begravd... Hu! Det finns så många twister och oväntade händelser att jag blir helt stissig av att läsa´t! LÄÄÄÄÄS!!!!
Pallar du inte läsa på engelska, heter den "Levande begravd" på svenska!


Förresten tävlar jag hos Monstermalla! Hon lottar ut två höstpaket - jag tävlar om paket 2. Gillar ju hösten... gå in och tävla du me´. HÄÄÄÄR!!

Nä. Vidare!
Tataa!
XXX

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill tävla om att få låna boken efter dig!

PUSS

Ulrika

Madeleine sa...

Du vann just den tävlingen!!!
Poss tebax!!