En inställd kväll med Finingen resulterade i att jag tände grillen, resultatet blev detta;
Det är fläskfilé! Intet annat, snuskis där... ;)))
Marinerad i hickorygrillolja och massor av vitlök...
Till detta gjorde jag en gigastor sallad på grönt, salladslök, avocado, gurka, paprika och rostade pinjenötter. Pinjenötterna var beska - antagligen kinesiska. Fan osse... Då riskerar man pinjemun. En märklig metallaktig smak i munnen som kan sitta kvar i upp till en vecka. Tradigt!
Jag fräste färska chamipsar i skivad vitlök, samt dressade det hela med en blandning av olja, balsamvinäger, vitlök, chili, salt & peppar.
Och en rejäl klick beasås...
Nä. Det är inget uppläggningsfat. Det är min tallrik. I´m a big eater!
Tataa!
XXX
2 kommentarer:
Wow! Jag trodde först det var lax (som jag nu ätit två dagar i rad då det serverades på mottagningen jag var idag ... :)
Jag har ätit nästan samma och lika mycket! Två stora ribs har jag suttit och gnagt i mej!!
Jag älskar kött, har alltid gjort och pappa kallade mej och syrran för barna Hedenhös för vi satt alltid och gnagde benen kliniskt rena.
Kram
Skicka en kommentar