"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

tisdag 31 maj 2011

Alltså, det här med Kungen...


Till er som gnäller på Kungen!
Tänk er in i detta:

När han föddes, stod det i GRUNDLAGEN, succesionsordningen, att han skall bli Kung.
Han är född till sitt yrke.

Är DU född till ditt yrke? Jag är inte född till att bli flygvärdinna... Möjligen golvläggare/hemmafru, men inte flygvärdinna...

Jodå, han uppbär ett rejält apanage, men var inte så jävla förtröden avundsjuk på klingande Skånska!! Åter igen, det är inte han som har valt det!

Vill ni hellre ha republik i Sverige..?
Vid nästa val kanske sossarna vinner, och Juholt blir president! *Klökreflex*
Jättefin representant för Sweden... Jodåsåatte...

Ska man ändra en grundlag, krävs det att Riksdagen fattar två likadana beslut, med två val imellan - det är alltså inte gjort i en handvändning. Och hur rimligt är det - egentligen. Ska en kung som glott litta på boppar ändra hela vår historia som kungadöme? Det är ju löjligt...

Och lyft blicken lite och titta ut i världen... Det är inte första gången - och förmodligen inte sista heller. Och egentligen - vad fan har vi med det att göra???

Heja Kungen!

Tataa!
XXX

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har inte kollat på några boppar???? Hampus

Madeleine sa...

Hampe - sorry to break the news... Du är inte Kung! ;)))

Anonym sa...

haha hampe

Anonym sa...

Haha, du e go du Madde! Du ska bara veta att jag håller fullständigt med dig, låt honom för guds skull vara i fred. O tänk på Silvia det e ju pinsamt för henne, eller hur? Dessutom är det ju hur länge sedan som helst bläää. Har folk inget annat att sysselsätta sig med.
Kram Lisa

Malla sa...

Jag tycker nog att några extra patttittningar för 20 år sen är väl inget att gräva i!

Nina sa...

Håller med du! Han är ju inte mer än människa!! Barnen dör i Afrika och på alla möjliga ställen i världen behövs det hjälp och stöd... men nä, då fokuserar hela svenska mediavärlden på något så fånigt som om han, vår duktiga kung, har spanat in lite boopisar eller ej... vem fasen har inte det?? Fånigt är vad det är! Folk borde skämmas över att inte se allt bra vårat kungahus gör för Sverige!