"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

onsdag 9 mars 2011

Äntligen!!!

TÄNK att det tagit ända fram till år 2011 tills en manlig fotbollsspelare vågar komma ut som gay!
Modiga Anton Hysén gör det! Läs artikeln HÄR

Fotot: Peter Widing.

Har vi inte kommit längre i den mänskliga utvecklingen, än att människor måste dölja sin sexuella tillhörighet? Nej, det har vi inte. Och det är fantamig skamligt!
Jag har massor av vänner och kollegor som är homosexuella, och vad bryr jag mig om det??
Det är ju PERSONEN jag bryr mig om, inte fasen blandar jag mig i vad de gör i sovrummet...
Lika lite som andra blandar sig i mitt liv!

Nä, jag hoppas det ändrar sig nu, när Anton stuckit hål på en STOR ballong, och att även fotbillskillar få lov att vara vem de än önskar vara, förslagsvis sig själv!

XXX

5 kommentarer:

Nina sa...

Håller helt och fullt med dig, personer är personer oavsett med vem de delar säng! Fast just i detta fallet tycker jag personligen att det va lite synd... herregud vilken söt sak... jag har lite manhaftiga drag... tror du kanske att han skulle kunna tänka sig att ändra sig för mig??? =) Med honom, eller någon liknande i sängen hade jag nog gillat min säng tror jag... tycker det blir en win-win på något vis!!! =D Vilken fin profilbild du har bytt till, den gamla va jättefin den också iofs. Och vi har likadana elvispar, fast min är röd och inte uppackad... =D kram

Nina sa...

...och så läste jag artikeln och tycker att jag kanske borde läst den INNAN jag skrev att han skulle dela min säng... stackars pojk att bli antastad av tant såhär! Förlåt!... och just som han gått ut med att han är gay och allt... har han inte nog med svårigheter just nu tänker vi alla... jo, han ska slippa mig faktiskt... ville bara säga det!

Madeleine sa...

Hihi!! Kanske hade han inte märkt något..? Tack för komplimangen om bilden, den har min son tagit. Älskar min orangea elvisp! Den matchar mina cerise vispskålar. Japp, jag är en nörd, och jättestolt över det. Vi får fortsätta heja på Anton, med elvisparna i kör!!
Kram :D

Anna sa...

Hej! Ny läsare.
Visst är det helt koko att vi inte kommit längre, men det är bara att fortsätta att acceptera och stå før att alla är lika, så kanske det ger med sig en dag!

Madeleine sa...

Hej Anna! Hjärtligt välkommen!
Ja, vi kan bara fortsätta backa upp, och hoppas på att det klarnar för de som inte förstår...

Ha en bra dag!
Madeleine