"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

lördag 19 februari 2011

Min dag i bilder...

Fina brorsdottern L fixar väninnan J´s naglar...

Den underbara orkidén jag fick av J!

Tavlan jag borrade upp i morse. Nu med belysning!

När jag var på IKEA köpte jag även såndär snygg LED-belysning med olika färger att ha bakom TV:n. Men när jag kom hem knäckte jag den ljusa (HA!) idén att ha den över vasken istället.
Problemet var bara var jag skulle göra av alla sladdarna... Sagt och gjort! Jag tejpade upp dem under överskåpen! Med maskeringstejp...
Såhär såg det ut efter en timme... "Ormboet" som hänger ner består av sladdar och jävligt kass tejp... Någon som vet var man säljer silvertejp???
(Men visst är ljuset ballt??)

Dagen avslutades hemma hos syrran och hennes goa familj. God mat och jäkligt många skratt! Tyvärr hade jag inte kameran med, men ni får tro mig på mitt ord när jag säger att det var en toppenkväll!

Nu ska jag sova gott!
Du me´, hoppas jag!
XXX

4 kommentarer:

Nina sa...

Hej! Hittade hit via Pang på rödbetan, du är ju lika cool som hon skriver att du är så jag tänkte faktiskt spionera lite här ibland, för att ta del av all coolness! :-) Själv föredrar jag häftpistol till allt trixeri hemma... ta ett bomullsband och häftpistola fast på en sida om sladdhärvan, sedan tar du och häftar fast bandet på andra sidan härvan också, så sladdarna ligger tight mot skåpet. Häftpistol - en kvinnas bästa vän! Annars så säljer de nog silvertejp lite överallt... det som inte går att laga med silvertejp är ju trasigt liksom! ha en bra dag! :-)

Madeleine sa...

Hej Nina!
Du är så varmt välkommen att kika in närhelst andan faller på! :D
Vilket bra tips, tror fasen jag ska investera i en häftpistol... Tror det hade löst mycket för mig.. ;D
Maskeringstejp funkade INTE...(Men jag fick mig ett garv!)
Ha en skön lördag!
Madeleine :D

Anonym sa...

Vanlig sladdgömma eller små klamrar avsedda för ändamålet finns på tex Claes Olsson. Kostar några tior! Ha en skön lördag!
Nina

Madeleine sa...

Alltså.. Jag e nog en smula blåst, för jag vet inte vad en sladdgömma är..???
=O