"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

fredag 18 februari 2011

Jag går igång på...

...Borrmaskiner!


Ja, faktiskt verktyg över huvudtaget...
Jag har en tämligen imponerande arsenal, och älskar att köpa finurliga vertktyg som man kan fixa saker själv med. (Maskinen på bilden är dock lånad) Tror jag ärvt det av min mor. Hon var den i hemmet som fixade trasiga kontakter och liknande... Fast, far var ju golvläggare och murare, så lite handy är han ju också... ;))) Inte särskilt flygvärdinneaktigt att stå med långa naglar och randiga pyjamasbyxor och borra upp tavlor på fredagsförmiddagen, men det var alltså vad jag just gjorde. Och nu är den på plats!

Men nu blev jag sugen på en tavelbelysning... Och en såndär LED-list att ha bakom TV:n så det blir läckert ljus... Hm... Det blir nog ett besök på IKEA idag innan fina brorsdottern Louise kommer och fixar mina naglar...!

Jag hälsar Mamma P välkommen till min blogg! Besök gärna hennes urfina blogg Mamma Vitamin!
Det värmer i hjärtat att du vill följa min blogg, Mamma P!

XXX

3 kommentarer:

Lippe sa...

Hittade hit genom Anne, hon med rödbetorna du vet? Har läst runt och gillar verkligen din blogg! Ett liv i hundraåttio knyck med ups and downs på flygbana ist för i en vanlig markvardag!
Nu har du en stalker till.....

Madeleine sa...

Lippe, du är så kolosalt välkommen!! Jag är glad att du vill stalka mig, och jag ska göra mitt bästa för att leva upp till de Fantastiska ord Anne lagt om mig. Vi höres!
Kram Madeleine :D

Mamma P sa...

Oj, hade du skrivit ett välkomnande till mig i ett inlägg? Missade det men nu ser jag det. Tackar o jag gillar din blogg väldigt mycket! Du skriver så som jag skriver i mitt huvud men som inte riktigt kommer fram i texten. :)