"Livet är härligt att leva, bara man har tillräckligt svag
karaktär att njuta av det." - Sokrates

onsdag 23 februari 2011

Har du hamnat på rätt hylla??


Är du där du vill vara?
Eller längtar du vidare, till nåt annat?

Jag är på rätt hylla. Yrkesmässigt.
Jag älskar verkligen mitt jobb. Nu har jag flygit sedan juni 1994, och jag kan verkligen inte komma på något annat jag vill göra. Klart att jag har mina ups and downs, som alla andra. Men generellt; I love it!
Jo, jag pluggar vid sidan om, men inte direkt för att komma vidare, utan för att få en utfodring och för att få lära mig något nytt. Vilken lyx!

Nu sitter jag här.
Lite sliten och flygful efter en 13-timmars arbetsdag, men definitivt på rätt hylla!

XXX

4 kommentarer:

Nina sa...

hmmm... bra fråga! En lite jobbig fråga kan jag tycka... så då är den nog bra... jag vet faktiskt inte... om man har yrket man trodde sig vilja ha som liten flicka (fast eftersom Nina redan va taget bland de stora modeskaparna så la jag ner och tänkte bli advokat... såg på Lagens Änglar och tyckte de hade snygga dräkter) så ska man väl kanske vara glad och nöjd! Roligt är det iallafall allt som oftast... hur kan det vara trist att jobba när man får rita kära får, apor i träd, bilar på rad etc. etc. (mönster till tryck...lät ju helt galet annars!) Ibland saknar jag att inte göra något som hjälper någon annan, att mitt jobb egentligen inte är viktigt... men det har jag fixat med instruktörsbiten... så jo, för nu är jag på rätt hylla!

Anne sa...

Härligt och tänkvärt inlägg
Japp jag är på rätt hylla!!
Eller jag skulle nog ha varit på en skådishylla gentligen. Men Personalchefshyllan är rätt okej det med

Kram fina

Lippe sa...

Står och tittar på vilka hyllor som finns och vilka jag vill prova sedan efter operation och läkning. Jag har aldrig suttit länge på samma hylla utan hopppat upp och ner och runt hela tiden vartefter jag fått lust :)

Madeleine sa...

Visst är det en tanke med perspektiv... Det finns ju flera hyllor... Partnerhyllan, barnhyllan, kompishyllan.. Och ibland måste man rensa på vissa hyllor!
Kram på er!!