Närmare bestämt pilgrimsmusslor.
Vi hade ju familjekomsamman i lördags, och jag gjorde förrätt.
Svägerskan hade vid tidigare tillfälle yttrat önskan om pilgrimsmusslor, och detta var ett ypperligt tillfälle. Hörde mig för hos en kompis som e en jävel på just detta och fick veta att jag skulle marinera dem.
I mjölk, honung och rivet limeskal.
Det gjorde jag.
Sen googlade jag fram en "sås" på stekt, tärnad pancetta, apelsinjuice som fick koka ihop till sirap, och sedan lite brynt
Det blev en speciell smak av både sött, surt och salt, men matchade himla bra med de stekta musslorna!
Kommer absolut göra detta igen!
Nope. Ingen bild. Big misstake! Men här kommer en från nätet som snyggar till hela inlägget...
Tataa!
XXX
2 kommentarer:
det låter mycket spännande!
Snyggar till? Hm..... ;-) men det lät gott!
Skicka en kommentar