På bilden fanns;
Vit fisk.
2 kalla kokta potatisar
4 limeblad
ströbröd
lök
broccoli
vitlök
chili
morrötter
citronsaft
pinjenötter
soja
chilisås
Det blev detta!:
Fishcakes med en sallad på rivna morrötter, citronsaft och rostade pinjenötter, samt broccoli med en "marinad" på vitlök och chili rostade i olivolja.
Fishcakes:
400 g fisk
2 kokta kalla potatisar
1/4 riven lök
4 limeblad
ströbröd
1 tsk potatismjöl
Mixa fisk, riven lök och limeblad. Salta peppra.
Blanda med en slickepott ner den mosade potatisen och stärkelsen.
Forma till små cakes, vänd i ströbröd och stek i olja.
Hade gärna haft lite salladslök i, men det funkade ändå. Och koriander, shit vad det hade passat bra!
Men det blev ändå sååååååå gott!!
Och jag glömde använda sojan i chilisåsen... Funkade ändå att doppa fishcakes i den.
Nomnomnom!!!
Tataa!
XXX
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar