Tvi fan vad det smakar illa!
Pre-baked vitlöksbröd i frysdisken, grillolja med vitlökssmak, färdiga kalla såser med vitlök osv osv... Det är ju bara fejk-vitlök så det stänker om det. Och lukten... Yack!
Jag fattar inte att man inte känner skillad på det och riktig vitlök? Och hur svårt är det att själv slänga ner en klyfta eller två i sina vaddetnuärmanvillhamedvitlök...
Se. Där fick jag sagt det! Jag älskar verkligen att ha min egen blogg! :D
Jag är inte fysiskt på toppen idag.
Men aptiten är där...
När jag låg inlagd på sjukhuset för en 7-8 år sedan, med blodförgiftning och en sänka på över 360, så skakade de bara på huvudet åt mig... Ja, nog var jag dödssjuk, men aptiten var det minsann inget fel på!
Så idag, med risig hals och lite feberkänningar, var det ju klart att jag skulle ha nåt gott till middag. Så jag tog vad huset
Fläskfilé med potatismos (gjord på bakpotatis, det är allra godast!) och kokta minimorötter...
Satt som en smäck!
Förutom att den kassa
Febrig och dan... Nu är jag heeelt slut! Och nästan döv...
(Ja, det blir rökigt när man steker honungsglaserad fläskfilé i smööööör....)
Skulle ha gått en pw med bästa S, men jag ska nog hellre bädda ner mig i soffan...
Ska jobba i morgon eftermiddag, och ska helst va på benen tills dess.
Så...
Tataa!
XXX
8 kommentarer:
Ha ha dan va jag älskar din blogg o vitlök!! Nej tvi för fals vitlök;)
Ja du det är nog inte många som har aptit när man är sjuk;) bra att du har det!!
Kram K
Eller köpa färdig aioli, hur svårt kan det vara?? Nu måste du ta det lugnt och krya på dig! Kram :-)
Jag måste nog erkänna att här fuskas det med vitlöksbröd som inhandlats från frysdisken, men igentligen håller jag med dig, hur jä-la svårt kan det va. Men man är väl lite för bekväm helt enkelt.
Krya på dig.
vitlöken tål jag, men däremot ädelostgrejer, typ pulverpasta med ädelost och sånt URK! fast ja, jag äter ju aldrig sånt så jag ramlar inte på det så ofta :P
Men va fasen, kom hit kvinna och laga lite mat i mitt nya kök... jag är HUUUUUUNGRIG!!! (men lämna vitlöken i skåne är du snäll...)
Skickar en massa krya-på-dig-kramar
Oj.
Alla kan tydligen laga mat utom jag. Måste gå en kurs tror jag. Vitlöksbröden fixar jag men inte geggan, aiolin, dressingen el vad det nu kan vara. Det låter enkelt att bara klämma i en vitlöksklyfta, ja men resten då...
Suck, vad negativt det blev. Skiter i mat och tvättar i stället.
Kram
Ps, middagen såg görgo ut och hoppas du mår bättre!
Hej hej! Kul blogg du har.
Hihihi... det där med trixiga spisfläkta känner jag igen...
Ha det fint och krya på dig.
Skicka en kommentar